پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 183245
آيا خواص معناي هشدارهاي رهبري را به موقع درک مي کنند؟!
هشدار رهبري يک روز بعد از تصويب طرح جنجالي مجلس/ چرا نمايندگان حاضر نشدند نامشان در تاريخ ثبت شود ؟
تاریخ انتشار : 1394/07/21 10:59:41
نمایش : 1309
ديدار رهبر معظم انقلاب با رئيس و مديران سازمان صدا و سيما حاوي هشدارهاي روشن معظم له بود که بيداري و تلاش نخبگان سياسي را مي طلبد. رهبر معظم انقلاب اسلامي افراد صاحب‌نظر، دلسوز و داراي انگيزه را به مطالعه و بررسي دقيق ابعاد جنگ نرم فراخواندند و گفتند: در جنگ نرم، همان اهداف جنگ سخت دنبال مي‌شود اما به‌صورتي فراگيرتر و عميق‌تر.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از آناج، ديدار رهبر معظم انقلاب با رئيس و مديران سازمان صدا و سيما حاوي هشدارهاي روشن معظم له بود که بيداري و تلاش نخبگان سياسي را مي طلبد. رهبر معظم انقلاب اسلامي افراد صاحب‌نظر، دلسوز و داراي انگيزه را به مطالعه و بررسي دقيق ابعاد جنگ نرم فراخواندند و گفتند: در جنگ نرم، همان اهداف جنگ سخت دنبال مي‌شود اما به‌صورتي فراگيرتر و عميق‌تر.

ايشان به برخي پيچيدگي‌ها و خطرات بيشتر جنگ نرم در مقايسه با جنگ سخت اشاره کردند و افزودند: جنگ نرم برخلاف جنگ سخت، آشکار، قابل فهم و ملموس نيست و حتي در برخي موارد طرف مقابل ضربه‌ي خود را مي‌زند اما جامعه‌ي هدف، دچار خواب‌آلودگي و عدم احساس حمله است. 

رهبر انقلاب اسلامي، مسئولان و مردم  را آماج اصلي چنين جنگِ نرمي دانستند و خاطرنشان کردند: در مورد برنامه‌ريزي که در جنگ نرم براي مسئولان وجود دارد با آنان صحبت کرده و خواهم کرد اما مخاطبان اصلي جنگ نرم مردم به‌ويژه نخبگان، دانشگاهيان، دانشجويان، جوانان و عناصر فعال هستند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به مسئولان و مديران رسانه ملي پيشنهاد کردند براي دست‌يابي به تحليلي پايه و واقع‌بينانه به مقايسه‌ي موقعيت جمهوري اسلامي با برخي کشورهاي منطقه بپردازند که در ۴‌دهه‌ي اخير زير سايه‌ي آمريکا زندگي کرده‌اند.
ايشان گفتند: اين مقايسه نشان مي‌دهد که تسليم، چه نتايجي دارد و ايستادگي به چه خيرات و پيشرفت‌هايي منجر مي‌شود.

اين در حالي است که مجلس شوراي اسلامي، با اصرار علي لاريجاني و دفاع سرسختانه منتسبين به وي، توانستند با 139 رأي موافق در مقابل 100 رأي مخالف، کليات طرح " اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوري اسلامي ايران در اجراي برجام" را تصويب کنند. طرحي که با وجود اصرارهاي مکرر رهبري مبني بر بررسي دقيق برجام در مجلس، فقط سه ساعت در کميسيون امنيت ملي وسياست خارجي بررسي شد! ، در حالي کميسيون ويژه برجام که با رأي نمايندگان تشکيل شده بود، نزديک به چهل روز با کارشناسان دفاعي،امنيتي، حقوقي، سياسي و تيم هاي مذاکره کننده فعلي و سابق، جلسات کارشناسي برگزار کرده بود و اکثر اعضاي آن به جز منتسبين به طيف علي لاريجاني به شدت به اين طرح و کارشناسي بودن آن اشکال وارد کرده بودند.

صرف نظر از تصويب کليات اين طرح در مجلس، اين سوال در اذهان پيش آمده است که چرا رهبر معظم انقلاب دقيقا يک روز بعد از تصويب اين طرح مسئولان را نسبت به عواقب تسليم شدن آگاه مي کنند؟! رهبر فرزانه انقلاب به چه دليل بحث خواب غفلت را مطرح کرده اند؟!     

به نظر غفلت مسئولين و کم کاري آنها و دلخوش کردن به خارج از کشور باعث شده است که رهبر معظم انقلاب هشدارهاي علني نسبت به عملکرد مسئولين و تغيير محاسبات آنها بدهند. رهبر انقلاب اسلامي، مسئولان و مردم  را آماج اصلي چنين جنگِ نرمي دانستند و خاطرنشان کردند: در مورد برنامه‌ريزي که در جنگ نرم براي مسئولان وجود دارد با آنان صحبت کرده و خواهم کرد اما مخاطبان اصلي جنگ نرم مردم به‌ويژه نخبگان، دانشگاهيان، دانشجويان، جوانان و عناصر فعال هستند. 

اما بنظر مسئولين فقط شعار را بر عمل ترجيح دادند و صريحا بر خلاف گفته هاي خود عمل مي کنند. حسن روحاني در ديدار با مردم مازندران با بيان اينکه برجام بايد سکويي جهت جهش اقتصادي جوانان ما باشد گفت: ما به حول و قوه الهي از ماههاي آينده با رفع تحريم ها نشان خواهيم داد که ملت ما پيروز صحنه است و ما به اين ملت غيور و بزرگ افتخار مي کنيم که در برابر مشکلات و تحريم ها با رشادت ايستادگي کرد.

هر چند که رهبر معظم انقلاب بارها تأکيد کردند برجام و خارجي ها نبايد سکو و محل اتکا باشد بلکه بايد استعدادهاي دروني محل اتکاي اقتصاد و اشتغال باشد و تکيه به خارج کاملا اشتباه است! 

روحاني همچنين عنوان داشت: من به عنوان خادم شما چگونه رضايت دهم که به خاطر تحريم هر جنسي که وارد کشور مي شود ۱۵ تا ۲۰ درصد قيمتش بيشتر باشد و آن اضافه قيمت از جيب مردم پرداخت شود؛ ما حق نداريم از جيب مردم شعار دهيم؛ هر کس مي خواهد شعار دهد از زندگي خود شعار دهد نه از زندگي مردم فقير و مستضعف.

 

 

روحاني گفته است: تحرک اقتصادي قبل از برداشته شدن تحريم ها است و هنوز نيز ما در حالت تحريم هستيم و ممکن است يک تا دو ماه ديگر در اين شرايط بمانيم اما باز هم شاهد خواهيم بود که در ماههاي پاياني سال در کشور يک تحرک و تحول ايجاد مي شود. اين در حالي است که منتقدان معتقدند که طبق برجام تحريم ها فقط تعليق مي شوند و دولت سعي دارد تا با برخي گشايش هاي جزئي در پايان سال که مصادف با انتخابات مجلس است مجلس را نيز به تسخير دربياورد تا بتواند تغييرات خود را در گشور پيگيري نمايد.

رئيس جمهور با بيان اينکه هدف دولت از مذاکره برقرار رابطه دوستانه با غرب نبوده است گفت: ما در مذاکرات خود به دنبال منافع ملت هستيم آنچه براي ما مهم است اشتغال جوانان ورونق اقتصادي کشور است. اين در حالي است که بسياري از منتقدين اقتصادي، دولت را بسيار کم تحرک و شعارگرا مي دانند. اين رفتار دولت و مسئولان مورد نقد صريح رهبري نيز قرار گرفته است.

 حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پاسخ به نامه آقاي جهانگيري معاون اول رئيس جمهور، در ارتباط با برگزاري «همايش ملّي ارتقاي سلامت نظام اداري و مقابله با فساد» و درخواست صدور پيام براي اين همايش، مرقومه‌اي را صادر کردند. در متن اين مرقومه آمده است " نفس اهتمام آقايان به امر مبارزه با فساد را تحسين مي‌کنم، لکن اين سمينار و امثال آن بناست چه معجزه‌اي بکند؟ مگر وضعيت براي شما مسئولان سه قوه روشن نيست؟ با توجه به شرايط مناسب و اميدبخشي که از لحاظ همدلي و هماهنگي و همفکري بين مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسي انجام نمي‌گيرد که نتيجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقايان محترم اين است که چه با سمينار و چه بدون آن، تصميمات قاطع و عملي بدون هرگونه ملاحظه‌اي بگيرند و اجرا کنند. موفق باشيد". 

لازم به ذکر است که رهبر انقلاب در ديدار با رئيس و مديران سازمان صدا و سيما، مردم به‌ويژه نخبگان، دانشگاهيان، دانشجويان، جوانان و عناصر فعال را به عنوان مخاطبان اصلي جنگ نرم مورد خطاب قرار دادند و اين به دو دليل مي تواند باشد؛ اول اينکه ورود مردم باعث شکست نقشه دشمنان در هر عرصه اي شده است. دوم اينکه با اين وضع شعارگويي مسئولان بعيد به نظر مي رسد که مسئولان بتوانند در مقابل اين جنگ نرم به تنهايي مقابله کنند. هرچند که برخي از مسئولان علنا خواهان غلبه دشمن در جنگ نرم عليه کشور هستند. حسن روحاني در ديدار با مردم مازندران مي گويد هدف از انجام مذاکرات رفع بيکاري جوانان بود نه برقراري رابطه دوستانه با غرب! درصورتيکه رئيس جمهور در بخشهايي از همايش بين المللي روز صنعت و تجارت اظهار داشت:  "اساساً مذاکرات هسته‌اي ما بخاطر اين بود که شرايط جديدي را در روابط بين‌الملل و منطقه بوجود بياوريم... توافق هسته‌اي يکي از فرازهاي بزرگ در سياست خارجي و ديپلماسي جهان است.

 ما دنبال توافق هسته‌اي نبوديم که مشکل هسته‌اي را حل کنيم، البته مي‌خواستيم که مشکل هسته‌اي هم حل شود... دنبال مذاکره بوديم براي ايجاد فضاي جديد در منطقه و جهان... اين فضا است که براي ما اهميت دارد.. "

 ابوطالبي معاون سياسي نهاد رياست جمهوري، که طي يک توهين بي سابقه ديپلماتيک از سوي آمريکا به آن کشور راه داده نشده بود،  نيز بعد از توافق لوزان گفته بود که تعامل با آمريکا بيش از داده ها و ستانده ها در توافق ارزشمند است! 

جملات فوق به خوبي اهميت خطاب دادن مردم و نخبگان و نه مسئولان را به عنوان مخاطبان اصلي جنگ نرم، از سوي رهبر معظم انقلاب نمايش مي دهد. 

تاريخي بودن رأي ديروز مجلس قطعا در سال هاي آينده به خوبي مشخص مي شود. شايد همين موضوع باعث شد تا ديروز غالب نمايندگان حاضر نشدند به صورت علني رأي خود را اعلام کنند و اگر طرح برجام مصوب مجلس يک طرح تاريخي است و قابليت دفاع داشت چرا نمايندگان موافق رأي مخفي حاضر نشدند تا نامشان در تاريخ ايران به عنوان ناجي ثبت شود؟!

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html